joi, 18 august 2016

Ființe Extraterestre ce Ajută Pământul: Arcturienii

Arcturienii sunt fiinţe iubitoare şi imparţiale. Au abilitatea de a mişca obiecte cu ajutorul minţii şi comunică în totalitate prin telepatie. Ei lucrează cu Maeştrii Ascensionați, pe care îi numesc Fraternitatea Totului şi lucrează în colaborare cu Comandamentul Galactic. Au cele mai avansate nave din tot Universul. Pot trăi o perioadă lungă de timp şi au abilitatea de a transcende timpul şi spaţiul.
Pe planeta lor, Arcturus, nu există competiţie. Arcturienii şi-au dezvoltat abilitatea de a transcede ego-ul inferior bazat pe frică. Ei sunt capabili să călătorească în timp și au un nivel ridicat de evoluție spirituală. Navele lor spaţiale foarte performante sunt folosite pentru a activa punctele energetice şi liniile de forţă ale Pământului care sunt foarte slăbite.
Aceste entităţi au venit pe planeta noastră odată cu formarea vieţii aici. Au multe baze în interiorul munţilor şi trei baze pe Lună. Sunt aici pentru a ajuta oamenii să treacă către a patra şi a cincea dimensiune şi pentru a-i susţine să crească din punct de vedere vibraţional.
În cartea sa, „Conectarea cu Arcturienii”, David K. Miller ne spune că, în perioada actuală, arcturienii au contacte majore cu noi. Ei supraveghează schimbările noastre evolutive, lucrând cu permisiunea şi în serviciul FRĂŢIEI ALBE, interacţionând cu lucrarea lui Iisus Hristos. Rolul lor este de învăţători şi supraveghetori. Învăţăturile lor au legătură cu iubirea, evoluţia spirituală şi ridicarea vibraţională. Vor să ne ajute să ne ridicăm conştiinţa pentru a comunica şi interacţiona cu ei. O altă misiune a acestor entităţi este aceea de a ajuta la purificarea planetei şi a întregii omeniri. Energia arcturiană are o vibraţie foarte uşoară şi este orientată spre înălţarea în grup. Ei sunt experţi în lucrul cu grupurile.
La începuturile lor, arcturienii au fost asistaţi de andromedani. La rândul lor, au existat și alte rase care au fost implicate în a-i ajuta şi îndruma. Mai târziu, şi-au asumat propria evoluţie.
O altă misiune a arcturienilor este aceea de a lucra la liniile de flux electromagnetic pentru a stabiliza Pământul şi a-l ajuta să-şi menţină integritatea.
Pe arcturieni îi interesează cum alegem noi să lucrăm cu energia iubirii. Atenţia lor este atrasă de cei ce pot să-şi deschidă chakra inimii. Multe grupuri extraterestre sunt interesate de modul în care noi dezvoltăm şi integrăm energia iubirii. Deschiderea inimii are legătură cu deblocarea conştiinţei înalte. Arcturienii spun că noi avem în interiorul nostru cea mai pură formă a rasei adamice. Ne vorbesc despre transmiterea adevărului spiritual care conduce la creştere şi expansiune.
Ei sunt protectorii şi administratorii Porţii Stelare Arcturiene, care este un portal spre cea de-a cincea dimensiune. Accesul la această poartă este limitat, dar cei ce au atins un anumit nivel de realizare o pot face. Arcturienii ne explică că pot trăi mai mult decât noi deoarece se află strâns legaţi de energia de grup. Ei au dezvoltat aşa-zisa tehnologie a grupului şi a conştiinţei multidimensionale.
Pentru a trăi o perioadă mai lungă de timp, omul trebuie să dezvolte conexiuni mai profunde cu alte dimensiuni.
O mare parte a succesului înălţării se bazează pe energia de grup. Puterea grupului creşte atunci când se măreşte numărul membrilor săi, însă şi un grup mic poate crea o energie puternică. Grupurile pot accelera ridicarea frecvenţelor planetei şi a locuitorilor săi. Fiecare membru al grupului contribuie la purificarea subconştientului grupului şi a întregii conştiinţe de grup de pe planetă. Unul dintre motivele pentru care extratereştrii denumiţi „cenuşiii” au părăsit Pământul, este acela că au început să sufere de boli karmice. Cei ce au interferat negativ în evoluţia planetei noastre au fost supuşi unor consecinţe karmice. Dar cei ce au venit să ajute Pământul, nu au fost supuşi plăţilor karmice.
Energia extraterestră, în special cea arcturiană şi pleiadiană, aduce pe Pământ codul pentru deschiderea coridoarelor spre dimensiunea a cincea.
Templul Arcturian de Cristal radiază continuu lumină pentadimensională în planul fizic pentru coridoarele Pământului.
Arcturienii lucrează alături de noi pentru dezvoltarea nivelului iluminării noastre şi a unei forme perfecţionate de servire a Pământului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu